Verzendtermijn: Fennemania streeft er naar de bestellingen binnen 2 à 3 werkdagen bij u af te laten leveren. Indien er veel vraag is naar een bepaald product kan het echter voorkomen dat de magazijnvoorraad op is.

Verzend- en administratiekosten: Bij bestellingen Nederland wordt € 5,95 (exclusief BTW)  in rekening gebracht voor verzend- en administratiekosten. Voor bestellingen naar België bedragen deze € 10,50 (exclusief BTW)

 

De hierboven genoemde verzend- en administratiekosten gelden voor levering binnen Nederland (of Belgie). De verzend- en administratiekosten voor de andere Europese landen bedragen € 24,50 (exclusief BTW). Verzendkosten buiten Europa zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Zichtzendingen zijn mogelijk onder de volgende voorwaarden:

 

  • Voor de toezending hanteert Fennemania de gebruikelijke verzend- en administratiekosten.
  • Het product kan alleen onbeschadigd en in de originele verpakking retour worden genomen.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor degene die het product op zicht heeft besteld.

 

Betaling

Fennemania biedt de mogelijkheid om veilig te betalen via iDeal en diverse Creditcards.

Als u financiële transacties liever niet via de computer regelt kunt u ook kiezen voor betaling per factuur. U krijgt de rekening dan via de post of mail toegestuurd en zorgt zelf voor de overschrijving.

Als U een geaccrediteerde login hebt aangevraagd kunt u perfect bestellen via onze webshop. Zo kan U volgens de bestaande betalingscondities bestellen en de factuur wordt samen met de levering verzonden

 

Onze bank gegevens:

ABN-AMRO in Heerenveen rekening nummer: 540692921

IBAN NL59ABNA0540692921

BIC ABNANL2A